Andere publicaties

Documenten

Links

EUROCODE 2 WORKED EXAMPLES (PDF – 5,8 MB) (rev A maart 2017)

Dit Engelstalig elektronisch document werd gepubliceerd door het European Concrete Platform. De verschillende onderwerpen van Eurocode 2 worden toegelicht aan de hand van 29 uitgewerkte rekenvoorbeelden waarbij uitgegaan wordt van de National Determined Parameters (NDP) zoals aanbevolen in de Eurocodes.

EUROCODE 2 COMMENTARY (PDF – 5,3 MB) (rev A maart 2017)

Dit Engelstalig elektronisch document werd gepubliceerd door het European Concrete Platform. Het vormt de achtergrond van Eurocode 2. De bijdragen van de verschillende opstellers van deze norm werden verwerkt in een coherent geheel.

Schijfje betonsamenstelling

Voor kleine hoeveelheden kan een particulier echter makkelijk zelf beton van goede kwaliteit maken aan de hand van een paar praktische tips. De doseerschijf met voorbeelden van betonsamenstellingen werd door FEBELCEM ontwikkeld ten behoeve van de gebruikers en is een makkelijk te hanteren hulpmiddel dat, afhankelijk van het beton dat men wil bekomen (funderingsbeton, gewoon beton, beton van hoge kwaliteit), de precieze hoeveelheid steenslag, zand, water en cement opgeeft.

AGENDA

ACTUALITEIT

VACATURE

FEBELCEM is op zoek naar een raadgevend ingenieur

NUTTIGE LINKEN