Onze leden

CCB

Op de site Gaurain-Ramecroix, in de buurt van Doornik, exploiteert C.C.B.:

- een cementfabriek met één van de hoogste productiecapaciteiten in Europa
- CCB heeft ook 3 kalksteengroeves in de buurt van de cementfabriek, waaronder de grootste in Europa.

In de streek van Soignies exploiteert CCB de steengroeve van Clypot voor de productie van granulaten.

Naast zijn twee kernactiviteiten beschikt CCB over een uitgebreid netwerk van betoncentrales voor stortklaar beton.

CCB maakt deel uit van Cementir Holding, een Italiaanse multinational die gespecialiseerd is in de productie en distributie van grijs en wit cement, stortklaar beton, granulaten, betonproducten en stedelijk en industrieel afvalbeheer.

ccb-cementir.be

 

Cemminerals

Cemminerals NV is een onafhankelijke cementproducent met een stevige historiek en ervaring in zowel de cement als de betonindustrie. Gevestigd in de haven van Gent, produceert en verkoopt het een uitgebreid assortiment cementsoorten voor de bouw, openbare werken en civiele bouwkunde. Kwaliteit, service en duurzaamheid vormen de 3 kernwaarden van het bedrijf.

Cemminerals

 

Heidelberg Materials

Heidelberg Materials produceert en commercialiseert in België een uitgebreid gamma cement. De productiecentra zijn gevestigd te Lixhe, Antoing en Gent. De hoofdzetel van Heidelberg Materials bevindt zich te Braine-L'alleud. 

Heidelberg Materials maakt deel uit van een internationale groep, die behoort tot één van de wereldleiders inzake cementproductie. De Groep is wereldwijd aanwezig in meer dan 50 landen en telt 50.000 medewerkers, die verdeeld zijn over 3.000 productiecentra.

Heidelberg Materials

 

Holcim

Holcim Belgium, dat deel uitmaakt van de Holcim Groep, stelt meer dan 600 mensen te werk in 19 vestigingen.

Holcim Belgium biedt een compleet gamma oplossingen voor de bouw van residentiële en niet-residentiële gebouwen, kunstwerken en wegenwerken. 

De Holcim Group heeft wereldwijd ongeveer 72.000 mensen in dienst. Het is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van innovatief en duurzaam bouwen. Het is aanwezig in 75 landen.

holcim.be

 

VV/M

VV/M produceert en levert alle klassieke cementen in de Benelux en Frankrijk.
Met twee cementmaalfabrieken in de havens van Antwerpen en Gent (Rieme) beschikt VV/M over uitstekende locaties die beide geschikt zijn voor het laden en lossen van zowel binnenschepen als zeeschepen.
VV/M maakt deel uit van de Ierse holding CRH, internationaal marktleider in bouwmaterialen.

vvmcem.be

 

AGENDA

ACTUALITEIT

VACATURE

FEBELCEM is op zoek naar een raadgevend ingenieur